Onze aanpak

Onze aanpak

Leuk, zo’n missie over ‘eerlijk, betrokken, persoonlijk’ en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, maar wat bedoelen jullie daar nu eigenlijk mee? Terechte vraag!

Kwalitatief hoogwaardige dienstverlening mag worden verondersteld. Wij zijn specialisten op ons terrein. Zaken waar wij geen verstand van hebben nemen wij niet aan.

Eerlijk zijn is geen valse verwachtingen wekken. Een vrijspraak kan immers niet altijd worden behaald. Als dat er niet inzit, zullen wij daar ook niet omheen draaien. We zullen ons wel altijd inspannen voor het best mogelijke resultaat. Dat resultaat kan op verschillende manieren worden behaald.

Eerlijk zijn is ook volledig zijn. We proberen altijd moeilijke zaken simpel uit te leggen en zo min mogelijk dure juridische taal te gebruiken. Als u ons niet begrijpt, dan hebben wij het niet goed genoeg uitgelegd. Belangrijke afspraken leggen wij uitvoerig schriftelijk vast.

Betrokken zijn is u als cliënt voorop stellen. Het gaat niet alleen om het zo snel mogelijk en zo goed mogelijk afwikkelen van een dossier. Wij stellen ons ook open voor uw persoonlijke verhaal. We zullen zelf informeren naar uw persoonlijke situatie, u proactief informeren over ontwikkelingen in het dossier en goed luisteren naar wat u ons te vertellen heeft.

Betrokken zijn is ook om samen met u de processtukken door te nemen en waar nodig aan te vullen. Samen een verdedigingsstrategie bepalen. Om die reden verstrekken wij u ook vrijwel altijd een kopie van het dossier. We denken met elkaar mee en bouwen zo gezamenlijk aan de beste oplossing.

Persoonlijk zijn is niet als een nummer behandeld worden. Bij ons geen standaardverhalen of onpersoonlijke aanpak. Bij ons liever geen 5 minuten voorbespreking op de rechtbank kort voor een zitting, maar een fatsoenlijke voorbespreking in alle rust onder het genot van een kopje koffie of thee op kantoor of bij u thuis. Wij streven ernaar dat u – ongeacht het bereikte resultaat – in alle gevallen tevreden bent over de wijze waarop u door ons bent bijgestaan. Wij zien u graag weer terug met nieuwe zaken, indien u onverhoopt toch weer met het strafrecht in aanraking komt.

Wij staan voor onze missie, u mag ons daar aan houden. Als het ons ondanks de goede wil soms toch niet lukt deze doelen te bereiken staan wij altijd open voor uw feedback of een persoonlijk gesprek. Samen komen we er wel uit!