[error-SH-searchBar()]
Contact

Wij zijn specialisten in (jeugd)strafrecht, slachtofferzaken en psychiatrisch patiëntenrecht en zoeken samen met u naar de juiste oplossing

Waar mogen wij u mee van dienst zijn?

Contact

Stel ons een vraag

Openingstijden

Ons kantoor is tijdens werkdagen geopend van 08.30 uur - 17.30 uur. Afspraken kunnen in overleg ook buiten deze tijden en op zaterdag worden ingepland. In geval van spoed kunt u buiten kantoortijd telefonisch contact leggen met uw advocaat via ons telefoonmenu. U kunt er voor kiezen een voicemailbericht achter te laten, dan wel rechtstreeks via het 06-nummer met de advocaat te worden doorverbonden.

Routebeschrijving

Ons kantoor is goed te bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

Auto & Parkeren
Parkeren in de buurt van het kantoor is mogelijk. Er zijn diverse (betaalde) parkeerplaatsen in onze straat, alsook achter ons pand aan het Sint Suraplein. Het laatste plein is te bereiken door niet af te slaan richting het Grotekerksplein, maar één straat verder, te weten de Houttuinen.

In Dordrecht werken vrijwel alle parkeerautomaten op basis van een chipknip of een parkeerapp. De parkeerzone is 7811.

Let u op:
De parkeerplaatsen direct voor ons monumentale pand zijn alleen voor vergunninghouders bedoeld. U mag daar zonder vergunning dus niet parkeren, ook al heeft u heeft u daarvoor met de chipknip of parkeerapp betaald. Tevens is op het Grotekerksplein, vlak na ons kantoor (richting de Grotekerksbuurt), sprake van cameracontrole. U rijdt dan een autoluw gebied in waar u alleen mag komen met een ontheffing.

In geval van drukte raden wij u dan ook aan op het Sint Suraplein, de Lange Geldersekade, het Blauwpoortsplein of Buiten Walevest te parkeren. Vanaf alle genoemde straten is het maar een klein stukje lopen naar ons kantoor.

Tot slot kunt u ook parkeren in de parkeergarage Spuihaven achter het stadskantoor (Spuiboulevard 304). Vanaf daar is het via de Ruitenbrug en Pelserbrug 6 tot 7 minuten lopen naar ons kantoor.

Openbaar vervoer
Vanaf het NS Station Dordrecht Centraal kunt u diverse bussen nemen richting de haltes Stadskantoor of Visbrug. Vanaf die haltes is het ongeveer 5 tot 10 minuten lopen naar ons kantoor. Voor de actuele vertrektijden verzoeken wij u 9292ov.nl te raadplegen.