Contact

Adres

  • Grotekerksplein 4
  • 3311 CC Dordrecht
  • Postbus 880
  • Dordrecht 3300 AW

Meer info?
Neem contact op!

* Verplichte velden

Openingstijden

Ons kantoor is tijdens werkdagen geopend van 08.30 uur - 17.30 uur. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 078-7470109. Bezoekafspraken kunnen tijdens onze openingstijden plaatsvinden. In overleg kunnen bezoekafspraken ook buiten deze tijden en op zaterdag worden ingepland.

In geval van spoed kunt u ook buiten kantoortijd telefonisch contact met ons opnemen via 078-7470109. U kunt er dan voor kiezen een voicemailbericht achter te laten, dan wel rechtstreeks worden doorverbonden met uw advocaat.

Bereikbaarheid

Ons kantoor is goed te bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

Parkeren

Wij hebben geen eigen parkeerplek voor cliënten. Parkeren in de buurt van het kantoor is mogelijk. Er zijn diverse (betaalde) parkeerplaatsen in onze straat, alsook achter ons pand aan het Sint Suraplein. Het laatste plein is te bereiken door af te slaan naar de Houttuinen (één straat na het Grotekerksplein).

In het centrum van Dordrecht geldt betaald parkeren. U kunt betalen met uw bankpas bij een betaalautomaat, dan wel via een parkeerapp. De parkeerzone is 7811.

Let u op:

De parkeerplaatsen direct voor ons monumentale pand zijn alleen voor vergunninghouders bedoeld. U mag daar zonder vergunning dus niet parkeren. Tevens is op het Grotekerksplein, vlak na ons kantoor (richting de Grotekerksbuurt), sprake van cameracontrole. U rijdt dan een autoluw gebied in waar u alleen mag komen met een ontheffing.

In geval van drukte raden wij u dan ook aan op het Sint Suraplein, de Lange Geldersekade, het Blauwpoortsplein of Buiten Walevest te parkeren. Vanaf alle genoemde straten is het maar een klein stukje lopen naar ons kantoor.

Tot slot kunt u ook parkeren in de parkeergarage Spuihaven achter het stadskantoor (Spuiboulevard 304). Vanaf daar is het via de Ruitenbrug en Pelserbrug 6 tot 7 minuten lopen naar ons kantoor.

Openbaar vervoer

Vanaf het NS Station Dordrecht Centraal kunt u diverse bussen nemen richting de haltes Stadskantoor of Visbrug. Vanaf die haltes is het ongeveer 5 tot 10 minuten lopen naar ons kantoor. Voor de actuele vertrektijden verzoeken wij u 9292.nl te raadplegen.

Waterbus

Wij zijn ook goed te bereiken met de waterbus. U kunt uitstappen op de halte Hooikade. Vanaf die halte is het ongeveer 5 minuten lopen naar kantoor.