[error-SH-searchBar()]
Arbeidsrecht

Wij zijn specialisten in arbeidsrecht, huurrecht en (jeugd)strafrecht en zoeken samen met u naar de juiste oplossing

Waar mogen wij u mee van dienst zijn?

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht

Of u nu een bedrijf heeft of werknemer bent, telkens heeft u weer te maken met een ingewikkeld systeem van arbeidsrechtelijke regels en uitzonderingen daarop. U kunt echter altijd bij ons terecht. Wij staan pal voor uw belangen. Dankzij onze jarenlange ervaring en opgebouwde expertise kunnen wij uw bedrijf juridische bijstand verlenen bij een reorganisatie of bijvoorbeeld begrijpelijke, maar degelijke arbeidscontracten opstellen.

Ook als u onverhoopt iemand moet ontslaan, behartigen wij uw belangen. Bij ziekte van uw werknemers zoeken we samen met u naar een oplossing. Vanzelfsprekend met uw belangen als uitgangspunt, maar daarbij nooit de redelijkheid uit het oog verliezend.

Ook als werknemer kunt u op ons rekenen: om een ontslag aan te vechten of een afvloeiingsregeling te treffen bijvoorbeeld. Ook helpen we u bij het incasseren van achterstallig loon of het betwisten van een onredelijk concurrentiebeding. Wordt u geconfronteerd met een studiekostenbeding of een onverwachte wijziging van uw arbeidsvoorwaarden? Wij helpen u graag verder.